Консервилка -сайт рецептов консервации,народные рецепты консервирования


Новые рецепты

Консервування слив 

Консервування слив - надзвичайно кропітке зайняття адже від вас залежить смак і якість продукту.

Заготовка для пирогів

Сливи без кісточок пересипають цукром (на 1 кг слив 200-300 г цукру), складають у банки, накривають кришками і стерилізують 0,5 л - 20 хв., 1 л - 30 хв.

Сливово-яблучний мармелад

3 кг слив, 1 кг яблук, 175 г цукру
Сливи і яблука змолоти на м`ясорубці, додати 125 г цукру, поставити до духовки на помірний вогонь з ледь відчиненими дверцятами, тушкувати, поступово додаючи решту цукру, до загустіння. Гарячим розкласти у банки і закрутити.

Повидло без цукру

Сливи без кісточок варять у каструлі з товстим дном під покришкою, помішуючи дерев`яною ложкою. Як виступить сік, кришку зняти і варити ще 1 год. Залишити на 8-10 год., тоді знову варити і відставити на кілька годин (повторити 2-3 рази). Зварену масу протерти через сито. Маса має зменшитися від 2,5 кг до 1 кг у гарячому вигляді. Розкласти у банки. Коли на поверхні утвориться скоринка (через 1-2 дні), можна закривати.

Я ищу
в возрасте от до
город
знакомства

Конструктор сайтов - uCoz