Консервилка -сайт рецептов консервации,народные рецепты консервирования


Новые рецепты

 

Консервування малини: сироп з малини


Малиновий сироп готується з натурального соку, отриманого за допомогою рецепта 1 або рецепта 2, шляхом розчинення в ньому цукру без додавання води.

Сік в емальованій каструлі ставлять на вогонь і при нагріванні додають в нього цукор, помішуючи (на 1 л соку 1,5 кг цукру).

Після повного розчинення цукру суміш фільтрують через 3-4 шари марлі, нагрівають до температури 92-95 ° С і розфасовують.

Наповнені банки герметично закупорюють, перевертають вниз шийкою і повільно охолоджують.

Порада: малина часто буває уражена личинками малинового жучка (білі дрібні черв'ячки). Для видалення личинок ягоди поміщають в таз і заливають на 10 хв 1%-ним розчином солі (10 г солі на 1 л води). Спливли на поверхню личинки видаляють шумівкою. Ягоди після витримки в солоному розчині два-три рази промивають холодною чистою водою або поміщають друшляк і два-три рази занурюють в чисту воду

Мармелад из малины

Необходимо: ягоды малины — 1,6 кг, сахар — 800 г, вода — 100 г.

Приготовление. Отобрать спелые ягоды малины, протереть через сито, выложить массу в таз. Влить туда же сваренный на небольшом количестве воды сахарный сироп. Варить на медленном огне, постоянно перемешивая деревянной ложкой или лопаточкой. Несколько раз довести до кипения, отставляя таз с огня, пока масса не достигнет необходимой густоты горячий мармелад выложить в формочки. После охлаждения можно завернуть в фольгу и положить в холодильник.

Я ищу
в возрасте от до
город
знакомства

Конструктор сайтов - uCoz