Консервилка -сайт рецептов консервации,народные рецепты консервирования


Новые рецепты

Грибочки в пряному розсолі

Гриби; розсіл: 5 л води, 16 ч. л. солі і 16 ч. л. без гірки цукру, 8 ч. л. оцтової есенції, кориця, гвоздика, запашний перець за смаком, лавровий лист.
Гриби добре промити, почистити і відварити у великій кількості води протягом 1:00, знімаючи піну. Потім промити. Приготувати рассол6 на 5 л води - 16 ч. л. солі і 16 ч. л. без гірки цукру, 8 ч. л. Оцтової есенції, кориця, гвоздика, запашний перець за смаком, лавровий лист. Розсіл закип'ятити, відварені гриби покласти в розсіл, варити 10 хв. Потім розсіл вилити, а гриби промити. Приготувати новий розсіл з тими ж інгредієнтами. Варити в ньому гриби 15 хв. Розкласти в підготовлені банки (1,5 см від горлечка) і закатати. Охолодити і зберігати в прохолодному місці.
Консерви з маринованих грибів

На 0,5-літрову банку - 700 г свіжих грибів, 30 г 5%-ного оцту, 8 г солі, 3 г цукру, 1 лавровий лист, по 1-2 штуки гіркого і запашного перцю.
Приготувати і закип'ятити марінадную заливку з розрахунку: на 1 літр води - 60-80 г солі і 30 г цукру. Гриби відварити протягом 25-30 хв. в підсоленій воді (на 300 г води 15 г солі), помішуючи і знімаючи піну. У банки покласти прянощі і влити оцет. Потім швидко укласти в них гарячі відварені гриби, залити їх гарячою заливкою. Банки закатати кришками і стерилізувати в киплячій воді: і 0,5-літрові - 15 хв.,

 

Мариновані гриби


Маринад на 1 кг підготовлених грибів: 75 г води, 25 г кухонної солі, 250 г (1 ст.) Столового 6% оцту.
Підготовлені гриби викласти в друшляк, кілька разів занурити в холодну воду, дати воді стекти, після чого негайно варити в маринаді. В емальовану каструлю налити 75 г води, додати сіль, 1 стакан столового 6% оцту (з розрахунку на 1 кг підготовлених грибів), поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого покласти в маринад гриби і при слабкому кипінні варити до готовності. Утворюється на поверхні піну видаляти шумівкою. При варінні гриби самі виділяють соки все покривається рідиною. Варка вважається закінченою. Як тільки гриби опустяться на дно. Потім додати 10 г цукру, 2 г лимонної кислоти, 6 зерен запашного перц3а, лавровий лист, 1 г кориці, знову підігріти до кипіння і негайно рівномірно розкласти в підготовлені, прогріті на пару банки. Якщо маринаду не вистачає, можна долити їх окропом. Банки наповнити на 1 см нижче верху горлечка, накрити кришками. Помістити в каструлю з підігрітою водою і при слабкому кипінні води стерилізувати: банки місткістю 0,5 л-20 хв., Ємністю 1 л - 25 хв. після стерилізації банки закатати і остудити.

Я ищу
в возрасте от до
город
знакомства

Конструктор сайтов - uCoz