Консервилка -сайт рецептов консервации,народные рецепты консервирования


Новые рецепты

 

 Компот з малини.  


Перший спосіб приготування компоту з малини. Підготовлені ягоди малини поміщають в емальований таз, заливають профільтрованим цукровим сиропом 55% - ної концентрації (на 1 кг ягід 550 г цукру і 450 г води), нагрітим до температури 50-60 ° С і витримують 3-4 ч. Після витримки ягоди витягують з сиропу, щільно укладають у чисті простерилізовані банки і заливають гарячим цукровим сиропом, нагрітим до температури не нижче 93-95 ° С. Для заливки використовують цукровий сироп, в якому попередньо витримувалися ягоди. Заповнені банки накривають прокип'яченими лакованими кришками і встановлюють в ємність з водою, нагрітою до 85-90 ° С для стерилізації. Час стерилізації при 100 ° С для банок місткістю 0,5 л - 10 мін, 1л - 15 мин. Після обробки банки герметично закупорюють, перевертають вниз шийкою і охолоджують.

Я ищу
в возрасте от до
город
знакомства

Конструктор сайтов - uCoz