Консервилка -сайт рецептов консервации,народные рецепты консервирования


Новые рецепты

Я ищу
в возрасте от до
город
знакомства

Гриби мариновані, рецепти їх дуже різноманітні, але всі вони дуже легкі в своєму приготуванні і цей процес не забере у вас багато часу. Всі рецепти консервування грибів на зиму починаються з того, що рядовки треба добре помити, очистити від сміття, землі, при необхідності вкоротити ніжку.

Пам'ятайте, всі гриби сумнівного походження краще викидати, оскільки вони можуть у подальшому завдати шкоди вашому здоров'ю. 

Для цього рецепта вам знадобиться:Рядовка сіра - 1,5 кгВинний оцет - 500 млВода - 300 млЦибуля, морква - 1 шт.Сіль - 2 ч.л.Цукор - 1 ч.л.Пряні трави 
  З пряних трав вам може знадобитися лавровий лист, естрагон, лимонна цедра, перець чорний горошком. Після того, як гриби ретельно вимиті, їх можна розрізати на шматочки, якщо вони сильно великого розміру.

Складете в каструлю і поставте на вогонь, нехай покипить хвилин п'ять, після чого їх треба скинути на друшляк, щоб вода скла. Цибулю і моркву треба нарізати шматочками, 15 хвилин варити у винному оцті з додаванням пряних трав, потім покладіть в цю каструлю гриби і проваріть їх в маринаді хвилин п'ять.

Приготуйте простерилізованих баночки і в них акуратно викладіть гриби, а маринад нехай ще кипить без грибів хвилин десять. Заливати треба гриби в баночках вже остившім маринадом, і можна закатувати.


Конструктор сайтов - uCoz